Tratament complex
fizical-kinetic
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.
SERVICII

Electro / Fototerapie

Recuperarea medicala concepe si utilizeaza un plan ce dirijeaza reabilitarea, axandu-se pe problema fiecarui individ în parte

Kinetoterapie

In cadrul echipei de recuperare, pacientul ocupa locul central si doar implicarea si colaborarea acestuia la procesul de recuperare.

Hidrokinetoterapie

Hidrokinetoterapia are rolul de a aduce/readuce organismul uman la statusul care sa permita efectuarea activitatilor cotidiene.

Masaj terapeutic

Prelucrarea metodica a partilor moi prin mijloace manuale sau mecanice, in scop fiziologic, curativo- profilactic sau terapeutic.

Servicii specializate pentru nevoile voastre

In noua locatie ce dispune de un spatiu de aproximativ 1000 mp, cu mai multe cabinete de consultatii, cu medici specialisti in Recuperare, medicina fizica si balneologie, dar si in Reumatologie si Neurochirurgie, Socrates Clinic abordeaza pacientul nu doar ca pe un corp cu probleme de “functionare”, ci ca pe o fiinta in suferinta intampinandu-l intr-un mediu prietenos inca de la receptie.

Fizioterapie si Recuperare medicala

Membri echipei noastre folosesc aparate de ultima generatie in domeniu, printre care si un laser unic in oras, cu efecte uimitoare in tratarea patologiilor sistemului musculo-artro-kinetic.

Masaj terapeutic

Prelucrarea metodica a partilor moi prin mijloace manuale sau mecanice, in scop fiziologic, curativo-profilactic sau terapeutic.

Masajul manual terapeutic regional este efectuat de fiziokinetoterapeuti experimentati si se adreseaza atat persoanelor care sufera de o afectiune cat si celor care doresc sa-si pastreze starea de sanatate.

Electroterapie

Recuperarea medicala concepe si utilizeaza un plan ce dirijeaza reabilitarea, axandu-se pe problema fiecarui individ în parte.

Aquagym

Datorita proprietatii de flotabilitate a apei, greutatea perceputa a corpului poate fi cu 90% mai mica in apa decat greutatea efectiva a corpului.

Kinetoprofilaxie

Obiceiurile sanatoase de viata ale omului modern presupun autocontrolul permanent al curbei ponderale, a tensiunii arteriale, a dietei, a stresului, a consumului de alcool, de tigari, de droguri si practicarea sistematica a activitatilor fizice.

Sanatatea optimala este asociata capacitatii de a face fata solicitarilor, ea semnificand prezenta starii de bine, cu conditia ca individul sa aiba un stil de viata sanatos.

Aveti intrebari? Luati legatura cu un medic specialist

ocrates Clinic abordeaza pacientul nu doar ca pe un corp cu probleme de “functionare”, ci ca pe o fiinta in suferinta intampinandu-l intr-un mediu prietenos inca de la receptie.

Hidrokinetoterapie / Aquagym / Aquabebe

varful de lance al abordarii noastre inedite este baza de hidrokinetoterapie, oferindu-le pacientilor singura locatie din Timisoara in care se pot bucura de beneficiile exercitiilor efectuate in apa. La dispozitia acestora se afla un bazin de 50 de metri patrati, cu apa la o temperatura de 33-34 de grade si pregatirea kinetoterapeutilor in acest sens.

Socrates Clinic este singura din oras care le ofera pacientilor sai posibilitatea de a profita de beneficiile recuperarii in apa

Echipa Socrates Clinic

Prin echipa sa de specialisti, Socrates Clinic inseamna un nou concept in tratamentul complex de recuperare medicala, fiind unica de acest gen din Timisoara si din regiunea de Vest.

Popescu Alin

Timisoara

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. On the other hand we denounce with righteous. On the other hand we denounce with righteous indignation and dislike.