Reservation
City Business Center, Building A, 6th floor, Timisoara Luni - Dumnica: 16-24 +40 374 600 600; +40 770 422 816

TableBooking
  Desprenoi

  SkyDelights

  Restaurantul nostru îmbrățișează inima Timișoarei, inspirând briza unui decor proaspăt, de pe cea mai înaltă terasă din oraș. De aici, de sus, savurăm panorama clădirilor istorice și ne lăsăm cuceriți de ambientul momentelor rafinate și presărate cu bun gust.
  Preparatele împletite în meniul nostru încep acolo unde capricile se lasă purtate printr-o călătorie în jurul lumii. Ancorăm aproape de albastrul mării și așezăm în farfurie gusturi sud-mediteraneene, cu influențe nord africane, marocane și spaniole, pe care le servim sub albastrul infinit al cerului. Fuziunea dintre capricii și delicii se ridică la mare artă, atunci când unicitatea culinară este semnată de măiestria unor Chefi pasionați de spectacolul gastronomic #UpInTheSKY!

  Capacitate Restaurant: 50 locuri Outdoor / 80 locuri Indoor / 16 locuri Lounge, respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială!


  RooftopBar

  Privim relaxați clepsidra timpului de pe cel mai înalt rooftop din oraș, unde grijile se răcoresc în mixuri exotice, zâmbetele plutesc deasupra urbanului, iar paharele se înalță spre cerul înstelat.
  Cele peste 100 de etichete de vin așteaptă să fie degustate să să îți țină companie pe tot parcursul serii, să dezmorțeasca simțurile și să deschidă apetitul. Am selectat povești îmbuteliate local, dar ți-am păstrat și experiențe de pe alte meleaguri, ca de fiecare dată când ne întâlnim sus la apus, să îți turnăm experiențe ce se cer a fi descoperite.

  Și cum cel mai reușit mix sunt starea de bine și cei mai buni prieteni, #SKYRooftop devine ușor oaza de relaxare, unde soarele își topește culorile în Long Drink-ul preferat și îmbie la un toast, pe înserat.


   

  Privateevents

  Savurează lumea de sus și lasă cerul liber să fie martorul momentelor speciale, la apus!
  Împletește evenimentul tău special cu unicitatea unui ambient la înălțime, unde fiecare detaliu îți transpune dorințele deasupra norilor, pe cel mai înalt rooftop din oraș.
  Meniurile personalizate sunt mereu altfel, ghidate de capriciile invitaților și inspirate de bucătăria mediteraneană, cu influențe culinare din întreaga lume, pentru a surprinde chiar și cele mai delicate gusturi. Îți punem la dispoziție o selecție pretențioasă de preparate cu alternative vegetariene, candy bar, peste 100 de etichete de vinuri și echipament profesional de sonorizare, într-o locație ce poate găzdui până la 80 locuri indoor și 50 locuri outdoor.
  Stabilește o întâlnire alături de consultantul nostru și trăiește experiențe #LuckyInTheSKY!

   

  Businessevents

  Reușitele și succesul întregii echipe se sărbătoresc la înălțime, deasupra orașului!
  Transformăm evenimentul firmei într-o experiență unică, rafinată și răsfățată de arta culinară mediteraneană, cu influențe de gusturi ce fac înconjurul lumii.

  Îți punem la dispoziție un cadrul destins al sălii noastre de conferințe, cu o capacitate de 40 locuri, asigurând echipament profesional pentru afișaj / proiecții video, flipchart și sonorizare.
  Împreună, personalizăm meniurile și bufetul de tip Food Finger, alegând dintr-o selecție pretențioasă de preparate cu alternative vegetariene, acompaniate de peste cele 100 de etichete de vinuri rafinate. Stabilește o întâlnire alături de consultantul nostru și oferă-ți garanția unui eveniment corporate, ce iese din tiparul clasic!


   

  Parteneri